KADROMUZ

Mehmet BEDİROĞLU - Müdür Yardımcısı

1975 yılında Sivas’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sivas’ta tamamladı. Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal Öğretmenliği ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olup Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında tezsiz yüksek lisans ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Savunma Sanayi Teknolojileri ve Stratejileri alanında tezli yüksek lisans yaptı.

Askerlik görevini 2002 yılında tamamladıktan sonra Bingöl İli Solhan İlçesi Elmasırtı İlköğretim okulunda göreve başladı. 2003-2004 Eğitim Öğretim yılında Solhan METEM’de Metal İşleri Öğretmeni olarak görev yaptı. 2004-2005 Eğitim Öğretim yılında Bingöl/Solhan Hazarşah İlköğretim Okulunda Okul Müdürü olarak görev yaptı. 2005-2007 Eğitim Öğretim yılında Sivas Merkez Kurtlapa İlköğretim Okulunda görev yaptı. 2007 yılında Sivas Vakıfbank İlköğretim Okuluna atandı. 2010-2012 yılları arasında Sivas Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde öğretmen ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2013-2015 yılları arasında Şifaiye Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2015-2016 yılları arasında Sivas Merkez Alparslan İlkokulu´nda müdür yardımcılığı yapmış olup 30.06.2016 tarihinden itibaren okulumuz müdür yardımcılığı görevine atanmıştır.

Evli ve dört çocuk babasıdır.